Філософія: [навч.-метод. посіб.] - Утюж, Ірина Геннадіївна (ЗДМУ, 2017)
Навчально-методичний посібник містить тематику лекцій, плани семінарських занять, глосарій, завдання для самостійної роботи, питання, що виносяться на модульний контроль. Призначений для студентів І - ІІ курсів медичних, фармацевтичних факультетів.
Keywords: філософія