Бактеріофаги як перспективна складова стратегії боротьби з антибіотикорезистентними збудниками інфекційних захворювань - Хандога, Е. В.; Остапенко, Андрій Олексійович (Oslo : International Science Group, 2022)
Безконтрольне та необґрунтоване застосування антибактеріальних засобів з лікувальною і профілактичною метою у медицині, ветеринарії, сільському господарстві, а також у харчовій галузі призвело до поступового формування стійкості мікроорганізмів до антибіотиків, яка сьогодні є загальносвітовою проблемою.