Роль судово-медичного експерта у визначенні механізму смертельних і несмертельних ушкоджень - Голубович, Леонід Львович; Ольховський, В. О.; Зубко, Марія Дмитрівна; Хижняк, В. В.; Голубович, А. Л.; Мухін, О. В.; Сокол, В. К.; Пуковецький, А. В.; Golubovich, L. L.; Olhovskiy, V. O.; Zubko, M. D.; Khyzhniak, V. V.; et al. (My University, 2016)
Показано сучасні можливості вирішення питання механізму травмування у процесі розкриття злочинів проти життя і здоров’я громадян, особливо при транспортній травмі. Підкреслюється роль у цій роботі судово-медичних експертів. The possibilities of modem solutions regarding to the issue of the mechanism of injury during the process of disclosing of crimes against life and health of citizens, especially when traffic injuries and the role of forensic medical experts in this work is described.
The role of the of forensic medical expert in determination of the mechanism fatal and non-fatal injuries
Keywords: травма; механізм ушкоджень; роль судово-медичного експерта; injury; mechanism of injury; the role of a forensic medical expert