Алгоритм діяльності сімейного лікаря при основних ендокринних захворюваннях - Михайловська, Наталія Сергіївна; Міняйленко, Любов Євгеніївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності «Лікувальна справа» та «Педіатрія». У навчально-методичному посібнику наведено алгоритм діяльності сімейного лікаря при основних ендокринних захворюваннях. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.