Досвід міжкафедрального тренінгового центру в умовах змішаного навчання у Запорізькому державному медичному університеті - Романова, Катерина Борисівна; Нечепоренко, Альона Геннадіївна; Бушман, Вікторія Сергіївна (My University, 2021)
Симуляційне навчання в сучасній медичній освіті є новим інноваційним напрямком, який дозволяє опанувати та вдосконалити якість практичних навичок та cформувати професійні компетенції у майбутніх лікарів. Але пандемія COVID-19 та карантинні заходи внесли свої корективи в організацію освітнього процесу на всіх етапах освіти. З березня 2020 року ЗДМУ працює в умовах змішаного навчання і важливу роль у цьому навчальному процесі відіграє Міжкафедральний тренінговий центр.
Keywords: міжкафедральний тренінговий центр; симуляційні технології; змішане навчання