Досвід медикаментозного лікування пацієнтів з уратним нефролітіазом при метаболічному синдромі - Білай, Сергій Іванович; Довбиш, Михайло Афанасійович (My University, 2019)
Мета дослідження – визначити метаболічну і клінічну ефективність медикаментозного лікування хворих з уратних нефролітіазом при МС.
Keywords: тези доповідей