Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі: [курс лекцій] - Васецька, Лариса Іванівна (Запорізький дежравний медичний університет, 2018)
У даному навчально-методичному посібнику автором-укладачем викладено конспект лекцій з дисципліни «Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі», однієї з основних дисциплін, що вивчається у аспірантурі для підготовки доктора філософії (PhD). Навчально-методичний посібник рекомендується для аспірантів, молодих викладачів ЗВО МОЗ України та для лекторів, що читають дисципліну «Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі».
Викладений ознайомлювальний фрагмент.