Сучасні можливості організації самостійної роботи студентів в умовах дистанційного навчання - Сиволап, Віктор Денисович; Кисельов, Сергій Михайлович; Назаренко, Олена Валеріївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Нагальним завданням сучасної вищої медичної освіти є підготовка спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань, практичних навичок та вмінь, здатних самостійно своєчасно приймати важливі рішення [4]. Величезного значення сьогодні набуває спроможність майбутнього лікаря самостійно отримувати новітні знання [1]. Тому дуже важливим методом підвищення ефективності навчання у вишах стала самостійна робота студентів. Активне використання інноваційних технологій створює оптимальні загальнодоступні та комфортні умови для організації самостійної роботи студентів [3]. Дистанційне навчання на базі масових відкритих онлайн – курсів забезпечує для великої кількості студентів вільний та швидкий доступ до навчального матеріалу, заохочує їх безперервно підвищувати свою професійну кваліфікацію шляхом самонавчання [2].
Keywords: тези