Передумови стандартизації електронної номенклатури лікарських засобів в Україні - Рев’яцький, І. Ю.; Ревьяцкий, И. Ю.; Revyatskii, I. Y. (ЗДМУ, 2013)
Окреслено проблему відсутності в Україні стандартизації електронної номенклатури лікарських засобів Показано проблему отсутствия в Украине стандартизации электронной номенклатуры лекарственных средств Ukraine lacks standardization of electronic nomenclature of medicines
Предпосылки стандартизации электронной номенклатуры лекарственных средств в Украине
Prerequisites of standardization of medicines electronic nomenclature in Ukraine
Keywords: комп’ютерні технології у фармації; стандартизація електронної номенклатури лікарських засобів; компьютерные технологии в фармации; стандартизация электронной номенклатуры лекарственных средств; computer technologies in pharmacy; standardization of electronic nomenclature of Ukraine medicines