Судова фармація як один з методів контролю обігу лікарських засобів, що містять кодеїн - Верба, Д. П.; Скріпкін, Сергій Васильович; Гоцуля, Андрій Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Актуальність. Здійснення постійного контролю обігу лікарських засобів (ЛЗ) та вдосконалення заходів протидії появі нелегальних ЛЗ є актуальною проблемою в Україні. Мета дослідження. Визначити роль судової фармації у методах контролю обігу рецептурних ЛЗ, що містять кодеїн. Матеріали та методи. Конституція України, Кримінальний кодекс (КК) України, Кодекс України про адміністративні правопорушення, Наказ МОЗ України №356 від 07.08.2015 року «Про деякі питання придбання, перевезення, зберігання, відпуску, використання та знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у закладах охорони здоров’я».
Keywords: тези доповідей