Принципи, етапи та форми організації самостійної роботи іноземних студентів-медиків у кредитно-модульній системі навчання - Васецька, Лариса Іванівна; Гейченко, Катерина Іванівна; Сенік, Лілія Миколаївна; Vasetskaya, L. I.; Gejchenko, K. I.; Senik, L. N. (My University, 2011)
Стаття присвячена питанню методики організації самостійної роботи іноземних студентів-медиків в умовах кредитно-модульної системи навчання. Розглянуто особливості ролі викладача в організації цієї роботи, розкрито етапи, форми і засоби реалізації самостійної роботи. The article is devoted to the policy of independent work organization of foreign medical students in the conditions of studying in the credit-module system. In this article examined the features of the teacher’s role in such work organization. In this article exposed stages, forms and ways of independent work realization.
The principles, stages and forms of independent work organization of the foreign medical students in credit-module system
Keywords: самостійна робота; концепція співпраці; концепція “автономії”; етапи і форми організації самостійної роботи; базові принципи; independent work; co-operation conception; ”autonomy” conception; forms of independent work; basic principles