Особливості симуляційного навчання студентів-медиків в умовах сьогодення - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна; Коновалова, Марія Олександрівна; Хокер, Таміла Олегівна; Лісова, Оксана Олександрівна (Харків : ХНМУ, 2023)
Як відомо, для здобувача вищої медичної освіти завжди важливим було набуття як теоретичних знань, так і практичних навичок та вмінь. Чотири роки поспіль зовнішні чинники (пандемія COVID-19, введення воєнного стану) створюють виклики для медичної освіти в Україні [1, 2, 3]. Сьогодні всі медичні заклади вищої освіти запровадили дистанційне або гібридне (змішане) навчання [1, 4].