Застосування цифрової патології, як інструмента дистанційної переддипломної та післядипломної освіти лікарів - Авраменко, Юлія Миколаївна (My University, 2023)
Мета роботи: аналіз сучасного стану розвитку цифрової патології, як інструмента якісної дистанційної освіти лікарів та її потенціалу й ролі у розвитку патоморфології.