Стан товщини комплексу інтима-медіа сонних артерій у пацієнтів із супутньою кардіологічною патологією - Павличенко, Віктор Дмитрович (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020)
Мета роботи. Оцінити стан ТКІМ серед пацієнтів із підтвердженою наявністю чи відсутністю гемодинамічно значущих стенозів коронарних (КА) та сонних артерій (СА).