Особливості навчання аудіювання на початковому етапі вивчення мови - Янушевська, Ірина Борисівна (Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського «ХАІ», 2020)
У статті проаналізовано основні труднощі, які виникають у іноземних студентів при навчанні аудіювання наукового тексту на початковому етапі вивчення мови. Окреслено основні вимоги до аудіотексту. Тhe article analyzes the main difficulties that foreign students have when teaching listening a scientific text at the primary stage of language learning. Тhe basic requirements for audio text are indicated.
Teaching listening at the primary stage of language learning
Keywords: тези доповідей; аудіювання; іноземні студенти; науковий стиль мовлення; listening; foreign students; scientific style of speech