Досвід дистанційного викладання фармацевтичної хімії - Кучеренко, Людмила Іванівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Хромильова, Ольга Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Карантинні заходи, що були введені на території України навесні 2020 року з метою запобігання розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, тимчасово унеможливили відвідування студентами закладів вищої освіти. Задля забезпечення безперервності опанування навчального матеріалу в ЗДМУ були задіяні сучасні технології дистанційного навчання. При цьому викладачі кафедри фармацевтичної хімії застосовували різні методи онлайн-освіти на основі MS Teams, платформи edX та кафедральних електронних ресурсів.
Keywords: фармацевтична хімія; дистанційне навчання; карантин