Перинатальні наслідки розродження вагітних жінок з однією репродуктивною втратою в анамнезі - Соловйова, Н. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи: оцінити перинатальні наслідки розродження у вагітних жінок з однією репродуктивною втратою в анамнезі.
Keywords: тези доповідей