Міжкультурна комунікація як важливий аспект навчання української мови іноземців на довузівському етапі підготовки - Васецька, Лариса Іванівна (My University, 2022)
Навчання іноземців нерідної мови невід’ємно від оволодіння культурою, знайомством зі сторінками історії та соціальними реаліями відповідної країни. Так, згідно з Загальноєвропейськими Рекомендаціями одне з основних завдань навчання іноземної мови є формування соціокультурної компетенції.