Маркетингові дослідження вітчизняного ринку засобів для парентерального живлення - Гетало, Ольга Володимирівна; Яковлева, Ольга Станіславівна; Гетало, О. В.; Яковлева, О. С.; Getalo, O. V.; Yakovleva, O. S. (НФаУ, 2015)
У статті представлені результати аналізу асортименту засобів для парентерального живлення, зареєстрованих на фармацевтичному ринку України. Проаналізована структура асортименту досліджуваної групи за країнами-виробниками. Встановлено, що частка лікарських засобів вітчизняного виробництва є незначною. Тому розробка и впровадження нових може бути перспективним напрямком вітчизняного виробництва засобів для парентерального живлення. The results of the analysis of the range of the medicines for parenteral nutri-tion, registered in the pharmaceutical market of Ukraine are presented in article. The structure of the studied range group by producing countries is analyzed. It was estab-lished that the share of domestic medicinal products is low. Therefore, the develop-ment and introduction of new direction of domestic production of parenteral nutrition may be promising.
Marketing research of the domestic market of the medicines for parenteral nutrition