Основні методи обстеження хворих в клініці внутрішніх хвороб. Симптоми та синдроми при захворюваннях внутрішніх органів. Модуль 1, 2 - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Збірка тестових завдань для підготовки до підсумкового контролю знань студентів складена згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини», спеціальності 6.120102 «Лабораторна діагностика». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами 2 курсу ІI медичного факультету, спеціальність «Лабораторна діагностика», під час підготовки до підсумкового модульного контролю.