Вдосконалення самостійної роботи студентів на кафедрі мультимодальної діагностики та пропедевтики - Лихасенко, Іветта Валеріївна; Лукашенко, Ланна Віталіївна; Likhasenko, I. V.; Lukashenko, L. V. (Львівський нац. мед. університет ім. Данила Галицького, 2019)
Реорганізація освітнього процесу медичного вузу продиктована збільшеним попитом на якість освіти та вимогами до викладацької діяльності. Проте, часові рамки на вивчення та осмислення нової інформації досить обмежені. Створення онлайн-курсу дає можливість зафіксувати точку опори для розвитку студента та є найліпшою формою для організації навчання, які повинні відображати сучасні напрямки розвитку медицини та фармації. Онлайн-курс розробляється в Edx Studio, що забезпечує зручність у використанні і роботу на персональних комп'ютерах або інших аналогічних пристроях у вільний від аудиторного навантаження для студентів час. Безперечною перевагою онлайн-курсу є можливість анімації різних схем, малюнків, відеозаписів, що дозволяє наочніше ілюструвати процеси, що описуються в змісті заняття. The reorganization of the educational process of the medical university is dictated by the increased quality demand of education and of the teaching requirements. However, the timeframes for the study and comprehension of new information are rather limited. Creating an online course enables you to secure a point of support for student‘s development and it is the best form of study organization that should reflect current trends in medicine and pharmacy. The online course is developed at Edx Studio, which provides ease of use and work on personal computers or other similar devices in a student-free classroom. The undoubted advantage of the online course is the ability to animate different schemes, drawings, videos, which allows you to illustrate the processes described in the content of the lesson more clearly.
Improving students’ independent work at the department of multimodal diagnostic and propedeutic
Keywords: самостійна робота; онлайн-курси; кафедра мультимодальної діагностики та пропедевтики; студенти; online course; students‘ independent work; department of multimodal diagnostic and propedeutic; students