Розробка методики стандартизації допоміжних речовин в таблетковій масі - Кучеренко, Людмила Іванівна; Чонка, Олена Олегівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Борсук, Сергій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета: розробка методики стандартизації допоміжних речовин у таблетований масі.
Keywords: тези доповідей