Сучасний погляд на причини гострих діарей у дітей молодшого віку, госпіталізованих до діагностичного стаціонару - Іванько, Олег Григорович; Бондаренко, В. М. (My University, 2021)
На засадах дослідження маркерів стану кишкового здоров'я фекального кальпротектину (ФКП), реду куючих субстанцій (вуглеводів) у стільці (РС), молочної кислоти та коротко ланцюгових жирних кислот (КЛЖК) уточнити причини діарей у дітей.