Синтез та властивості амідів 2-(5-метил-4-(пара-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)етанової кислоти - Славська, О. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи був синтез похідних 1,2,4-триазол-3-тіолу з пара-толільним замісником та амідною групою з визначенням фармакологічних перспектив даних сполук.
Keywords: тези доповідей