Використання інтелект-карт та інтерактивних плакатів в процесі вивчення майбутніми фармацевтами хімічних дисциплін - Четвертак, Т. Ю. (Харків : НФаУ, 2021)
Інноваційна фармацевтична освіта потребує використання сучасних інформаційних засобів навчання з обов’язковою інтерактивною складовою. Викладання хімічних дисциплін ускладнюється великим обсягом графічної інформації, об’ємними записами структурних формул органічних сполук, ланцюгами хімічних перетворень тощо. В той час як, інтерактивний плакат є способом візуалізації інформації на основі єдиного зображення, до якого інтерактивними точками або інтерактивними мітками прикріплюються посилання на вебресурси, інтернет-документи, мультимедійні об’єкти: відео, аудіо, презентації, слайд-шоу, ігри, опитування.
Keywords: тези доповідей