Поняття про антенатальну патологію. гамето-, бласто-, ембріо- і фетопатії. тератогенні фактори. критичні періоди в антенатальному онтогенезі. хвороби і шкідливі звички матері як причинні фактори або фактори ризику виникнення і розвитку патології плода - Колесник, Юрій Михайлович; Ганчева, Ольга Вікторівна; Абрамов, Андрій Володимирович; Жулінський, Володимир Олександрович; Ковальов, Микола Михайлович; Василенко, Гліб Володимирович; Мельнiкова, Ольга Валерiївна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Іваненко, Тарас Васильович; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Тіщенко, Сергій Вікторович (My University, 2017)
Гамето-, бласто-, ембріо- і фетопатії. Тератогенні фактори. Критичні періоди в антенатальному онтогенезі. Хвороби і шкідливі звички матері як причинні фактори або фактори ризику виникнення і розвитку патології плода.