Техніка маніпуляцій при невідкладних станах : навч. посіб. - Недельська, Світлана Миколаївна; Мазур, Вікторія Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Посібник може бути використаний викладачами, студентами 4-6 курсів медичного факультету. Навчальний посібник написаний українською мовою, ілюстрований малюнками і таблицями, що дає можливість швидко і легко засвоїти матеріал, надовго зберегти його в пам'яті.