Дослідження плейотропних ефектів 2-((4-феніл-5-(тіофен-3-ілметил)-1.2,4-триазол-3-іл)тіо)ацетату натрія при експериментальній гіперліпідемії - Білай, Іван Михайлович; Хільковець, Анастасія Валеріївна; Білай, Андрій Іванович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою нашого дослідження було вивчення впливу новосинтезованої сполуки натрію 2-((4-феніл-5-тіофен-3-ілметил)-1,2,4-триазол-3-іл)тіо) етаноату на плейотропні ефекти в умовах експериментальної гіперліпідемії.
Keywords: тези доповідей