Аптечна технологія ліків. Модуль 2. Змістовий модуль 2.2. Лікарські засоби, що потребують асептичних умов виготовлення - Гладишев, Віталій Валентинович; Пухальська, Ірина Олександрівна; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Малецький, Микола Миколайович; Лисянська, Ганна Петрівна; Романіна, Дар'я Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Посібник розроблений відповідно до вимог Болонського процесу, та структурований відповідно до тематичних модулів.