Створення нового ветеринарного протигрибкового препарату у формі лініменту за умов виявлення найбільш привабливих класів похідних 1,2,4-триазолу - Оглобліна, М. В.; Бушуєва, Інна Володимирівна; Парченко, Володимир Володимирович (My University, 2024)
Метою роботи став аналіз та виявлення найбільш привабливих класів похідних 1,2,4-триазолу для ветеринарного лікарського засобу.
Keywords: тези доповідей