Медико-психологічна допомога дітям під час військових дій в Україні - Стець, В. Р.; Пацера, Марина Вікторівна (My University, 2024)
Мета дослідження. Виявити психологічні порушення у стані здоров’я дітей з використанням методу інтерв’ю.