Філософія як процес мовомислення - Жадько, Віталій Андрійович (ЗІДМУ, 2004)
Монографія присвячена обґрунтуванню змістовної єдності мови й мислення. Доказовою основою для цього є релігійні терсти Старого і Нового Заповіту, максими буддизму, Коран, релігійна філософія представників патристики, давньокитайська та давньоіндійська, антична, середньовічна, новочасна й класична німецька філософія. Наукова праця альтернативна щодо звичного тлумачення основного питання філософії. Для аспірантів і науковців гуманітарного профілю.
Keywords: філософія