Фармацевтична технологія. Ч. І. : навч. посіб. для сам. роботи провізорів передатестаційний цикл зі спец. «Загальна фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Мазулін, Олександр Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: І частина для самостійної роботи провізорів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про сучасний стан та перспективи виробництва вітчизняних лікарських препаратів, новітні технології у фармацевтичному виробництві та раціональне застосування лікарських препаратів у похилому віці.