Сучасні педагогічні методи викладання української мови як іноземної на довузівському етапі підготовки в умовах діджиталізації освіти - Черновол, Ольга Григорівна (Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2021)
Внаслідок процесу глобалізації та інформаційної революції у сфері освіти перед закладами вищої освіти постали нові виклики, пов’язані з активним впровадженням у навчальний процес перспективних освітніх моделей навчання та методів викладання української мови як іноземної на довузівському етапі підготовки в умовах діджиталізації освіти.