Біохакінг - універсальна методика покращення здоров’я чи звичайний фанатизм? - Малюченко, В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Здійснити аналітичний огляд, узагальнити дані науково-методичної літератури та глобальної мережі «Internet» стосовно заходів покращення здоров’я та рівня життя в цілому, поєднаних між собою в єдину методику «біохакінг» та зрозуміти як ми можемо використати це у фізичній терапії.
Keywords: тези доповідей