Формування і становлення особистості студента як один з пріоритетних напрямків діяльності викладача - Кравченко, Володимир Іванович; Доценко, Сергій Якович; Кравченко, Тетяна Василівна; Бідзіля, Петро Омелянович; Медведчук, Галина Яківна; Самура, Борис Борисович; Шевченко, Марина Василівна; Русакова, Л. В.; Преснякова, О. В. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Розглянуто діяльність викладача як один з пріоритетних напрямків формування й становлення особистості студента. Викладач у ВНЗ завжди був однією з основних ланок виховного процесу. Рассмотрена деятельность преподавателя как одно из приоритетных направлений формирования и становления личности студента. Преподаватель в ВУЗе всегда являлся одним из основных звеньев воспитательного процесса. This paper reviews the activities of a teacher as a priority direction of forming and making of student's individuality. Lecturer at the university has always been one of the main links of the educational process.
Keywords: студент; викладач; виховна робота; студент; преподаватель; воспитательная работа; student; teacher; educational work