Деякі аспекти вивчення конфлікту в аптечному закладі як передумова профілактики правопорушень - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Калугіна, Т. В. (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Конфлікти є закономірним явищем, що притаманне будь-якій організації, в тому числі аптечному закладу. Об'єктивні передумови виникнення конфліктів в управлінні організацією пов'язані з координацією роботи людей, які мають різні інтереси, погляди, характери, темпераменти тощо.
Keywords: тези доповідей