Особливості експресії білків bcl-2, p53 та проліферативної активності в панкреатичних острівцях під впливом переривчастої гіпоксії за умов експерименту - Колесник, Юрій Михайлович; Абрамов, Андрій Володимирович; Іваненко, Тарас Васильович; Жулінський, Володимир Олександрович; Иваненко, Т. В.; Жулинский, В. А.; Kolesnyk, Y. M.; Abramov, A. V.; Ivanenko, T. V.; Zhulinskyi, V. O. (My University, 2014)
У статті проводиться аналіз експресії маркерів апоптоза і проліферативної активності бета-клітин у щурів після багатоденних гіпоксичних тренувань.В статье проводится анализ экспрессии маркеров апоптоза и пролиферативной активности бета-клеток у крыс после многодневных гипоксических тренировок.This article analyzes the expression of markers of apoptosis and proliferative activity of beta-cells in rats after multiday hypoxic training.
Особенности экспрессии белков bcl-2, p53 и пролиферативной активности в панкреатических островках под влиянием прерывистой гипоксии в условиях эксперимента
The features of expression of bcl-2 and p53 proteins and proliferative activity in pancreatic islets under the influence of intermittent hypoxia in experimental conditions
Keywords: переривчаста гіпоксія; апоптоз; проліферативна активність; бета-клітини підшлункової залози; прерывистая гипоксия; пролиферативная активность; бета-клетки поджелудочной железы; intermittent hypoxia; apoptosis; proliferative activity; beta cells