Проблемні питання реформування системи охорони здоров’я за умов євроінтеграційних процесів - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Харків : НФаУ, 2019)
У зв’язку з затвердженням Указом президента «Плану заходів з реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору» від 20.04.2019 р. № 155/2019, активізувалися перебудовні механізми у головних галузях економіки. Своєчасним є питання про інтенсивні трансформації у системі охорони здоров’я України.
Keywords: система охорони здоров’я; реформація