Взаємозв'язки між клінічними даними та комп’ютерно томографічними показниками у хворих на мозковий геморагічний півкульовий інсульт в гострий період захворювання - Михайленко, Н. О. (My University, 2018)
Мета: дослідити взаємозв’язок між комп’ютерно-томографічними показниками та клінічними даними у хворих на мозковий геморагічний півкульовий інсульт в гострий період захворювання
Keywords: тези доповідей