Анатомія судинної, імунної, нервової систем та органів чуття - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Абросімов, Юрій Юрійович; Чернявський, Артур Валерійович; Таланова, Ольга Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум з анатомії людини «Анатомія судинної, імунної, нервової систем та органів чуття» містять навчально-методичний матеріал для самостійної підготовки студентів 1-го курсу II медичного факультета, що навчаються протягом 5 років у вищому медичному навчальному закладі що навчаються за спеціальністю: «Технології медичної діагностики та лікування» згідно робочої програми з анатомії людини та тематичних планів першого семестру.
Keywords: анатомія людини; органи чуття; судинна система; імунна система; нервова система