Розробка та валідація методики визначення залишків піперидин-1-ій {[5-(2-фурил)-4-феніл-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл]тіо}ацетату у яйцях птиці за допомогою методу рідинної хроматографії з мас-спектрометрією - Гулий, A. А. (My University, 2018)
Мета. Створити методику, що базується на методі ВЕРХ з мас-спектрометричною детекцієй, та провести дослідження валідації цих методик опираючись на відомі вимоги Європейського агентства з лікарських засобів. Ця методика може бути застосована для контролю залишкових кількостей АФІ піперидин-1-ій {[5-(2-фурил)-4-феніл-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл]тіо}ацетату у яйцях птиці.
Keywords: тези доповідей