З ювілеєм! [Іван Михайлович Білай] - (:unkn) unknown (Запорізький державний медичний університет, 2015)
25 квітня виповнилося 60 років завідувачу кафедри клінічної фармації, фармакотерапії і управління та економіки фармації факультету післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету, доктору медичних наук, професору Івану Михайловичу Білаю.