Роль курсу дитячих інфекційних хвороб у вихованні молодого лікаря - Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Усачова, Олена Віталіївна; Леженко, Геннадій Олександрович; Пахольчук, Т. Н.; Усачёва, Е. В.; Леженко, Г. А.; Pakholchuk, T. N.; Usachova, Е. V.; Lezhenko, G. A. (Запорізький державний медичний університет, 2008)
В статті визначені основні етапи викладання дитячих інфекційних хвороб та значення їх у становленні світогляду молодого лікаря з питань дитячої інфектології. В статье определены основные этапы преподавания детских инфекционных болезней и значение их в становлении кругозора молодого врача по вопросам детской инфектологии. In the article presented the general steps of the teaching of the children infections disease's and it's role in the formation of the young doctors.
Роль курса детских инфекционных болезней в воспитании молодого врача
Role of the children infections disease's course in teaching of the young doctors
Keywords: дитячі інфекції; викладання; детские инфекции; преподавание; children infections diseases; teaching