Основні принципи доказової медицини - Сиволап, Віктор Денисович; Кисельов, Сергій Михайлович; Лашкул, Дмитро Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
В посібнику викладено основні поняття та принципи доказової медицини, визначено її роль у сучасній клінічній практиці. Посібник створено згідно вимог робочої програми вивчення навчальної дисципліни «Сучасна кардіологія», яка складена відповідно до освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії у галузі знань 22 «Охорона здоров’я», за спеціальністю 222 «Медицина». Матеріали посібника сприятимуть кращому розумінню основних принципів доказової медицини.
Keywords: внутрішня медицина; доказова медицина