Артериовенозные мальформации полушарий большого мозга с ядром малого и среднего размеров, особенности клинических проявлений и методы хирургического лечения - Полковников, А. Ю.; Полковніков, Олексій Юрійович; Polkovnikov, A. Yu. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Освещены и проанализированы актуальные проблемы этиологии, патогенеза и хирургического лечения артериовенозных мальформаций полушарий головного мозга с малым и средним размером ядра. Висвітлено та проаналізовано актуальні проблеми етіології, патогенезу та хірургічного лікування артеріовенозних мальформацій півкуль головного мозку з малим і середнім розміром ядра. Current problems of etiology, pathogenesis and surgical treatment of arteriovenous malformations (AVM) of the brain hemispheres with small and medium sized core were covered and analyzed.
Артеріовенозні мальформації півкуль великого мозку з ядром малого і середнього розмірів, особливості клінічних проявів і методи хірургічного лікування
Arteriovenous malformation of the cerebral hemispheres with the small and medium-sized core, clinical manifestations and methods of surgical treatment
Keywords: артериовенозные мальформации полушарий головного мозга; размер ядра артериовенозных мальформаций; хирургическое лечение; артеріовенозні мальформації півкуль головного мозку; розмір ядра артеріовенозних мальформацій; хірургічне лікування; AVM hemispheres of the brain; the core size of AVM; surgical treatment