Лікування простатиту з використанням фітотерапії - Бачурін, Георгій Вікторович (Тернопіль : ТДМУ «Укрмедкнига», 2015)
Фітотерапія в даний час придбала широке застосування і наукове обгрунтування при урологічній патології і зокрема при лікуванні простатитів. Різне поєднання фітозборів сприяє зменшенню запального процесу в простаті. Однак, фітотерапія повинна бути застосована тільки після консультації терапевта-фітотерапевта при строгому дотриманні відповідних правил. Мета роботи – познайомити медичну громадськість, і зокрема урологів про те, що фітотерапія науково обгрунтована і її доцільно застосовувати при лікуванні як гострого, так і хроні-чного простатиту.
Keywords: тези доповідей