Супровід освітнього процесу у закладі вищої освіти в складних умовах - Звягіна, Ганна Олександрівна; Потоцька, Олена Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Дослідження присвячено визначенню поняття «супровід освітнього процесу» та його компонентам. Розглянуто складні умови, що вплинули на освітній процес протягом останнього часу та зміни, цим зумовлені. Виділено нові форми роботи, які переважають під час роботи в медичному ЗВО у складних умовах. The study is devoted to the definition of the concept «educational process support» and its components. The complex conditions that affected the educational process during the last time and the changes caused by it were considered. New forms of work are highlighted. They prevail while working at a medical university in difficult conditions.
Keywords: педагогічний супровід; складні умови; асинхронна форма; pedagogical support; complex conditions; asynchronous form