Синтез та ПМР-спектроскопічне вивчення похідних імідазо(1,2-f)ксантину - потенційних біологічно активних сполук - Романенко, Микола Іванович; Рак, Т. М.; Мартинюк, О. О.; Черчесова, Олександра Юріївна; Прийменко, Борис Олександрович (My University, 2011)
Розроблено прості лабораторні методи синтезу похідних імідазо[1,2-f]ксантинів – потенційних біологічно активних речовин. Вивчено їх ПМР-спектроскопічні характеристики. Разработаны простые лабораторные методы синтеза производных имидазо[1,2-f] ксантинов – потенциальных биологически активных соединений. Изучены их ПМР- спектроскопические характеристики. A simple laboratory methods for the synthesis of imidazo[1,2-f]xanthine derivatives – potential biologically active compounds was developed, their PMR-spectroscopic characteristics was studied.
Keywords: синтез; імідазоксантини; ПМР-спектроскопія; имидазоксантины; ПМР-спектроскопия; synthesis; imidazoxanthines; NMR-spectroscopy