Латинська мова (модуль I): збірка тестових завдань для студентів медичних факультетів - Тітієвська, Тетяна Василівна; Мартьянова, Марія Євгеніївна; Скрипник, Юлія Сергіївна; Хабарова, О. О. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Тестові матеріали призначені для самопідготовки студентів першого курсу медичних факультетів спеціальності «Лікувальна справа», «Педіатрія», «Стоматологія», «Лабораторна діагностика» до поточного контролю і до заліку з латинської мови. Вони являють собою тести, розділені на п'ять частин, а саме «Фонетика», «Іменник», «Прикметник», «Грецькі префікси та суфікси», «Формулювання клінічних діагнозів». Тести є однією з форм допомоги студентам у засвоєнні навчального матеріалу в рамках даного курсу.Тести розташовані в порядку вивчення основних розділів курсу і базуються на лексичному мінімумі відповідних розділів. Тести виконуються студентами з метою самоконтролю, а також можуть бути використані для модульному контролю.